Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Au folosit o CROSĂ DE GOLF, un PISTOL DE JUCĂRIE şi două staţii portabile pentru a jefui o locuinţă

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești și Secției 10 Poliției Rurală Măciuca au depistat 3 persoane bănuite de săvârșirea unei tâlhării, comisă în noaptea de 28 februarie/1 martie a.c., în comuna Fârtățești.

În dimineața zilei de 1 martie a.c., polițiștii au depistat, imediat după săvârșirea faptei, 3 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, din Râmnicu Vâlcea și Ionești, bănuiți de comiterea unei tălhării. Polițiștii au fost sesizați în cursul nopții, de o femeie din comuna Fârtățești, cu privire la faptul că, la poarta sa este parcat un autoturism în care se află 3 bărbați. Ulterior, persoanele bănuite ar fi pătruns fără drept în locuința familiei, având asupra lor o crosă de golf, un pistol de jucărie şi două staţii portabile de emisie-recepţie și ar fi sustras 2 telefoane mobile.

Au fost demarate imediat investigațiile, mașina în cauză fiind depistată în comuna Fărtățești, iar cele 3 persoane fiind conduse la sediul postului de poliție, asupra acestora fiind găsite telefoanele și pistolul de jucărie. De asemenea, șoferul a fost testat alcooloscopic, rezultând o alcoolemie de 0,45 mg-l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.