Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Anonymous a AVERTIZAT aupra atacurilor plănuite de ISIS în Europa. VEZI ŢINTELE VIZATE

Anonymous a anunţat, încă din noiembrie anul trecut, că a descoperit informaţii despre atacurile plănuite de ISIS în Europa, în Statele Unite şi în alte colţuri ale lumii.

După exploziile înregistrate astăzi la aeroportul şi metroul din Bruxelles, nivelul alertei de securitate a fost ridicat în mai multe capitale ale lumii. Autorităţile belgine au decis instaurarea nivelului de alertă gradul 4 – maxim, ca urmare a evenimentelor de tip terorist.

Lista cu locurile vizate de islamişti, potrivit Anonymous:
– Evenimentele de la Paris
– Wrestling Survivor Series, Atlanta
– Concert al trupei Five Finger Death Punch, Milano
– University Pastoral Day, Liban
– One Day One Juz, Indonezia
– Evenimentele Bisericii Catolice, „Hristos, Regele universului”

„Vrem ca întreaga lume să fie în siguranţă sau măcar acele persoane care au în plan să meargă în locurile indicate de noi. De asemenea, vrem ca gruparea teroristă Daesh (nr. denumirea arabă pentru Statul Islamic pe care jihadiştii o detestă) să afle că oamenii ştiu ce atacuri urmează şi să le anuleze, ceea ce îi va dezorienta pentru o perioadă”, a transmis Anonymous, potrivit ibtimes.co.uk

În noiembrie anul trecut, Anonymous a atacat peste 25.000 de conturi pe Twitter care aparțin Statului Islamic, ca urmare a războiului declarat de hackeri organizației teroriste după atacurile de la Paris.