Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

PERCHEZIŢII în VÂLCEA: Evazioniştii, căutaţi de mascaţi!

foto arhiva Vocea Valcii

UPDATE: Conform ultimelor informaţii, două dintre cele trei percheziţii au loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, urmând ca suspecţii să fie duşi la audieri.

Încă de la primele ore ale dimineţii de miercuri, 23 martie 2016, mascaţii au descins la locuinţele unor indivizi bănuiţi că ar fi comis infracţiunea de evaziune fiscală. Este vorba despre trei percheziţii în judeţele Vâlcea şi Olt, dosarul fiind instrumentat de poliţiştii economici din IPJ Olt, cu sprijinul ofiţerilor şi a forţelor speciale din Vâlcea.

În fapt, anchetatorii îi vizează pe anumiţi indivizi care ar fi comis infracţiunea de evaziune fiscală, ei înşelând statul cu suma de peste 800.000 de lei.

„Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi evidenţiat cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale și nu au înregistrat în evidenţa contabilă, în întregime, veniturile obţinute. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 800.000 de lei.