Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pregătiri pentru masa de Crăciun

Stim ca nu e usor, iubite cititoare, dar ar fi foarte nimerit daca inaintea dezmatului culinar obisnuit de sarbatori ati tine o mica dieta. Noi va recomandam dieta BABANA. Cu aceasta dieta slabesti garantat! Mai multe fete au incercat aceasta dieta secreta si ne-au declarat ca rezultatele au fost remarcabile. AI VOIE SA MANANCI ABSOLUT DE CATE ORI VREI PE ZI, ORICE CANTITATE!!!

O masa incarcata cu cele mai alese bunatati te asteapta si nu trebuie decat sa servesti. Problema e ca intri in incapere numai insotita de BABANA (nu spunem cine e, ca ne da in judecata) si trebuie sa te lupti cu ea pentru fiecare imbucatura.

“Aproape reusisem sa inghit o maslina, dar m-a strans de gat pana am scuipat-o”, ne-a declarat o beneficiara a regimului. “Am apucat sa ating cu varful limbii o tartina cu icre, dar in acel moment am simtit o durere violenta in moalele capului si am lesinat! Cand mi-am revenit, masa era goala” sustine o alta.

“Am intins mana dupa un fursec, dar mi-a rasucit-o la spate si m-a izbit cu capul de masa pana am abandonat lupta!” ne-a povestit ingrozita o a treia.

Toate cele trei au slabit spectaculos intr-o saptamana, cu mult, mult mai mult decat se asteptau. “Este extraordinar, fetelor!” spun ele. “Doar daca esti foarte agila si norocoasa poti prinde un biscuite la doua-trei zile, dar nu fara o lupta epuizanta! Slabesti garantat!”