Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DIN JURNALUL GABRIELEI FIREA

Dragă Jurnalule. Astăzi şeful Dragnea, Liviuţ, cum mă lasă să-l alint când nu e Olguţa Vasilescu prin preajmă mi-a zis să-mi pregătesc bagajele, că mă ia cu el într-o vizită de lucru. Am ţopăit de fericire până am aflat că vizita va fi în Israel. După aia am tropăit de necaz. În Israel am mai fost şi nu mi-a plăcut, că aia cereau bani pe ce târguiam.

Dragă Jurnalule. Mi-am pus părul pe moaţe, m-am epilat, mi-am tăiat unghiile şi de la mâini şi de la picioare şi m-am îmbrăcat frumos, de s-a luat bărbatu-meu de gânduri. Când a aflat că plec în delegaţie la Tel Aviv n-a mai zis nimic, ba chiar m-a rugat să-i cumpăr şi lui o trusă de pescuit, că a auzit că acolo-s mai ieftine.

Dragă jurnalule. Vizita s-a încheiat cu rezultate ffff bune. Nu, nu pentru PSD, că politicienii de-acolo se uitau la noi a pagubă, ca la o cărămidă căzută din Templu lui Solomon, ci pentru mine. Trei truse de farduri (am mai îmbătrânit şi eu), două poşete din piele de vinilin, ciorapi Adesgo, o bluziţă, aproape nouă şi nişte parfumuri bulgăreşti, toate luate din diurnă şi din ce am reuşit să-i şterpelesc lui Liviuţ când nu era atent. Uite pentru vizite d-astea am ales eu cariera politică!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.