Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cum se asfaltează o stradă la români

Mai intai vine o comisie care constata ca noroiul le ajunge oamenilor pana la brau. Pe urma apare o echipa de descarcerari care scoate comisia din mal. Se intocmeste un raport. Se sterge geamurile cu acel raport de catre femeia de serviciu care n-a realizat importanta lui. Trec luni.

Se intocmeste alt raport. Secretara il foloseste in ziua in care primarul o invita in oras la el acasa si ea vrea sa-si puna parul pe moate. Se mai intocmeste un raport. In fine, acela este citit in sedinta CL. Din lipsa de cvorum de continutul lui afla doar viceprimarul si femeia de serviciu. Cei de pe strada respectiva reclama la CEDO!

SEDINTA EXTRAORDINARA la primarie. Raportul este citit si solutionat. Se aloca bani pentru asfaltare. Banii dispar pentru consumabile necesare primariei (vodca, whiskey, cafea, tigari, piscoturi). Se repartizeaza pentru asta niste bani europeni. Dispar si astia.

Primarul tipa pana da in damblageala. Apar alti bani. In fine, sunt demarate lucrarile de asfaltare, dar nu pe strada de care am vorbit ci pe strada pe care locuieste amanta primarului.

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.