Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bombardamente fără precedent în Siria

Motto: Avion american/ Cădea-ţi-ar bomba-n ocean!

Strict secret, Confidenţial. Domnule Director CIA. Sunt agentul 007, dar prietenii mă striga pe numele mic – 7. Doresc să vă raportez care a fost rezultatul bombardamentelor de azi noapte. O mare parte din bombe n-au explodat şi au fost imediat înhăţate de o brigada internaţională de islamişti căldărari spre valorificare. O bombă a căzut lângă o şcoală, dar explozia n-a fost suficient de puternică şi teroriştii din interior au scăpat doar cu spaimă.

O altă bombă a explodat în incinta teatrului unde Loredana Groza avea concert, dar sala fiind goală, nimeni n-a fost rănit. Au mai explodat nişte bombe în incinta Fabricii de Armament, dar ăia sunt de mult în faliment şi acolo se fac biciclete aşa că rezultatul n-a fost cel scontat.

Încă vreo douăzeci de bombe au explodat pe câmp, spre bucuria ţăranilor care nu mai au de ce să dea bani pe arăturile de toamnă. Din câte am înţeles eu la cârciuma de la nişte reporteri Al-Jazeera şi Al-Arabiya, pierderile grupării Khorasan au fost minime şi au constat doar în câteva sticle cu alcool sfinţit pierdute în îmbulzeala creată.

Despre avionul F22 care a dispărut de pe radare ştiu doar că doi membri marcanţi ai numitei grupări vorbeau despre el ca despre o miză pierdută la barbut de un al treilea. Cam atât. Trăiască Statele Unite ale Americii în frunte cu Comandantul Suprem Benjamin Netanyahu!

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.