Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

2016 – START ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ!

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe felicitările de început de an şi şampania vărsată pe feţele de masă că politicienii au şi dat buzna în stradă începând chiar din prima zi a anului campania electorală. IATĂ CÂTEVA RELATĂRI:

Fifi Păstârnac – casnică: Bărbatul meu nu mă poate ajuta la căratul sacoşelor pentru că e beţiv şi îi tremură mâinile. Ieri căram trei sacoşe cu cartofi când m-am trezit că cineva mă ajută! Era o persoană importantă din PMP (nu dau nume, că se poate interpreta ca fiind reclamă mascată). Mi-a cărat cartofii până în faţa liftului fără să-mi ceară decât să nu-l uit la alegeri! Ce om nobil! E drept că din trei sacoşe a zece kilograme am rămas doar cu una de o jumătate de kilogram, dar gestul contează!

Adelaida Făcăleţ – pensionară: Stăteam la coadă la tacâmuri de păsări colibri, că aveau termenul de garanţie depăşit cu zece ani şi erau mai ieftine şi un domn din PRM mi-a făcut cadou un căţel vaccinat, castrat şi microcipat. I-am promis că-l votez, chiar dacă mai am acasă trei duzini de căţei.

Domitian Sachelarie Ţugui – fierar daltonist: Eram la cârciumă şi-l rugam pe nea Gogu – barmanul să mă treacă pe caiet cu încă o cisternă de vodcă, să am toată săptămâna când în salon a intrat un mare ştab din PSD. Când m-a văzut că plâng cu sughiţuri pentru că barmanul mă refuză, mi-a spus că pe lângă programul Cornul şi laptele, va iniţia în Parlament pentru noi programul Vodca şi castraveciorul murat! Cum să nu-l votez?

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!