Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Viva Ronaldo”: reţea de socializare personală a starului de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo, cel mai titrat fotbalist portughez, şi-a lansat propriul site de socializare. Site-ul se numeşte „Viva Ronaldo”, iar acolo fanii săi pot intra în direct cu starul de la Real Madrid. Site-ul interactiv le va permite fanilor săi să comunice şi să fie la curent cu ultimele ştiri despre viaţa lui Cristiano Ronaldo.

Reţeaua socială, care poate fi accesată la adresa vivaronaldo.com, beneficiază şi de o aplicaţie pentru dispozitivele mobile, iar acolo fanii pot vedea meciurile lui Ronaldo sau să câştige tricouri cu autograf şi bilete la meciurile atacantului lusitan.

Ronaldo are 67 de milioane de fani pe Facbook şi 23 de milioane pe Twitter. „Este o experienţă unică pe care le-o ofer fanilor mei”, a spus Ronaldo. Cristiano Ronaldo a promis că va fi activ pe site şi că va încerca să le răspundă tuturor fanilor săi. Mai mult, starul de la Real Madrid a anunţat că va avea şi propriul muzeu ce va fi dedicat carierei sale. Muzeul va fi deschis în curând pe insula sa natală, Madeira.