Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: csmrmvl.ro

Victorie, nervi şi bătaie la Târlungeni

Foto: csmrmvl.roFotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la Târlungeni pentru meciul cu Unirea decişi să câştige, situaţia în care distanţa faţă de locul care duce la baraj rămânea una apreciabilă. Cele 90 de minute au fost echilibrate şi ocaziile mari le-au aparţinut gazdelor, mai excat căpitanului Sorin Marin care nu a găsit calea spre gol, de două ori singur cu Fildan, care a parat de fiecare dată.

Andrei Neagoe a dat lovitura în ultimul minut, după o pasă a lui Costin Stoica. Gazdele au protestat vehement pe motiv că vâlcenii nu au trimis mingea afară după ce un fotbalist de la Târlungeni s-a prăbuşit pe teren. Stoica a fost alergat pe teren de oficiali ai gazdelor, iar în tribună s-a înjurat ca la uşa cortului, tonul fiind dat de primarul de la Târlungeni: Spiritele nu s-au liniştit nici la cabine unde un suporter de la Unirea l-a lovit pe Denis Dumitraşcu.

Ceea ce rămân sunt, însă, cele trei puncte care îi menţin pe vâlceni la şapte lungimi de undă de Universitatea Cluj, formaţie care dacă acum s-ar termina campionatul ar juca barajul de salvare.