Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

Trei meciuri dificile pe final de tur pentru CSM Râmnicu Vâlcea

Foto: CSM Ramnicu ValceaAntrenorul principal al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, a mărturisit recent că regretă faptul că nu a putut duce „Viperele albastre” în play-off, în sezonul trecut, chiar dacă el a venit pe ultima sută de metri.

Însă, în acest sezon, Pelici este hotărât să nu mai rateze obiectivul principal al echipei, acela de a accede în play-off. În ciuda faptului că CSM Râmnicu Vâlcea a început cu stângul actualul campionat, pierzând cu 1-3 la Caransebeş, acum echipa vâlcenilor are la activ nouă meciuri fără înfrângere, parcurs care i-a dus pe locul secund al clasamentului, la egalitate de puncte cu lidera FC Baia Mare. Pelici continuă să îşi sfătuiască elevii să rămână cu picioarele pe pământ şi spune că obiectivul rămâne neschimbat: un loc în primele şase la finalul sezonului regulat.

„Urmează trei meciuri dificile. Sâmbătă mergem la Pâncota şi, să nu uităm, această echipă a fost şi ea pe locul secund al clasamentului acum câteva etape. Apoi mergem pe terenul unei alte echipe puternice, FC Braşov şi, în fine, primim vizita liderei de acum a clasamentului, FC Baia Mare” – a spus Alexandru Pelici.