Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Suporterii vâlceni vor să vadă şi handbal şi fotbal

Suporterii vâlceni sunt nemulţumiţi şi au întocmit un memoriu în care solicită decalarea orelor de disputare ale partidelor de handbal şi fotbal ale echipelor HCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Râmnicu Vâlcea, cele două echipe vâlcene jucând în prezent sâmbăta la ora 11.

„Am reţinut nemulţumirea iubitorilor sportului din Vâlcea. Aşa e din păcate atât echipa de Liga a II, CSM Râmnicu Vâlcea cât şi cea de handbal feminin HCM Râmnicu Vâlcea joacă la aceeaşi oraă sâmbătă, iar suporterii nu pot evident să participe la ambele meciuri. În Râmnic, avem iubitori de sport care nu pot fi văduviţi de plăcerea de a vedea echipele vâlcene activând în campionat. Am luat legătura în acest sens cu Federaţia de Handbal şi de la următorul meci al HCM, ora de joc va fi alta, iar suporterii vor putea să participe la partidele ambelor partide. Cu această ocazie chiar îi rog pe vâlceni să vină la meciul de handbal al echipei noastre şi să contribuim la prima victorie a HCM-ului. Trebuie ca fetele noastre să spargă gheaţă”, a declarat Emilian Frâncu.

În acest an, la nivel de sport, Râmnicu Vâlcea este reprezentat de echipa de fotbal de Liga a II – a, CSM Râmnicu Vâlcea şi echipa de handbal feminin, HCM Râmnicu Vâlcea.

Cele două echipe şi-au disputat până în prezent meciurile de acasă sâmbătă la ora 11, fapt ce a dus la nemulţumirea suporterilor vâlceni care au înaintat memorii celor două federaţii de handbal şi fotbal pentru schimbarea orelor de desfăşurare a partidelor.