Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Știri

Un cățeluș de pluș pentru Anja

Tehnicianul principal al Oltchimului, Anja Andersen, și-a serbat marți ziua de naștere, alături de elevele sale și de colegii de pe banca tehnică. Fosta mare handbalistă din Danemarca a împlinit 42 de ani și le-a făcut cinste la handbaliste la un local din apropierea sălii polivalente Traian. Chimistele i-au dăruit danezei un cățeluș de pluș, o inimă tot de pluș, un tort în forma unei mingi de handbal și multe flori. Anja a spus că cel mai frumos cadou l-a primit cu câteva zile în urmă: „Cel mai frumos cadou este faptul că antrenez pe Oltchim Râmnicu Vâlcea. Este o echipă minunată care are mare potențial”

Bilanț negativ în Antalya pentru CSM

CS Municipal a jucat în cantonamentul centralizat din Antalya trei partide, care s-au terminat cu un succes și două înfrângeri. Elevii lui Laurențiu Tudor au învins pe Kaysar Kyzylorda din Kazakhstan, scor 2-0 și au cedat cu Cernomoreț Burgas din Bulgaria, 1-2 și Rabotnicki Skopje, Macedonia, tot 1-2. Până la întoarcerea la Râmnicu Vâlcea, municipalii vor mai disputa un meci amical în compania bulgarilor de la Slavia Sofia. Elevii lui Tudor au ca obiectiv în acest campionaqt evitarea retrogradării.

Opt medalii vâlcene la powerlifting

La Alba Iulia a avut loc finala campionatului național de powerlifting, competiție destinată cadeților. Sportivii vâlceni, Laura Dabu (13 ani) și Răzvan Croitorescu s-au descurcat excelent la categoria lor de vârstă și au câștigat câte patru medalii de aur la stilurile: genuflexiuni, împins-culcat, îndreptări și total. La această întrecere au luat parte 61 de competitori, ce s-au întrecut la 18 categorii de greutate (11 la masculin și 7 la feminin).

Vlad Soare