Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto CSM Ramnicu Valcea

Promisiunea lui Rareş Sporea

foto CSM Ramnicu ValceaRareş Sporea este unul din juniorii de perspectivă ai clubului nostru. La doar 16 ani, a reuşit deja să debuteze pentru echipa mare, într-o partidă amicală şi a jucat câteva meciuri pentru echipele de juniori republicani A şi CSM II. Fire ambiţioasă, Rareş este atent supravegheat de antrenorul cu portarii de la clubul nostru, Robert Tufişi. Sporea spune că debutul la echipa de seniori îl ambiţionează şi promite să muncească şi mai mult în perioada următoare.

„E foarte important că am debutat pentru CSM”

– Pentru tine a fost sezonul în care ai debutat pentru echipa de seniori într-un meci amical. Cât de important este?
– Normal că a fost foarte important, debutul pentru echipa de seniori este un reper pentru orice fotbalist. Le mulţumesc domnilor Pelici şi Tufişi pentru că au avut încredere în mine. De asemenea, trebuie să le mulţumesc oamenilor din conducerea clubului, domnilor Medrea şi Munteanu. Am reuşit să fac acest pas la doar 16 ani, lucru care mă ambiţionează. Trebuie să muncesc şi mai mult pentru a confirma încrederea de care am avut parte.

– Cum e să te pregăteşti alături de seniori şi să ai un antrenor ca Robert Tufişi?
– Este foarte plăcut, Robert Tufişi este un antrenor extraordinar, un fost mare fotbalist, un tehnician de la care ai ce învăţa, te motivează şi îţi dă încrederea de care ai nevoie.

„Punem multă pasiune la fiecare meci”

– Eşti mulţumit de parcursul de la echipa de juniori republicani?
– Da sunt mulţumit, am nişte colegi extraordinari care pun multă pasiune la fotbal, în fiecare meci. Este o atmosferă foarte bună, avem o echipă valoroasă şi sunt sigur că în sezonul viitor vom avea rezultate şi mai bune.

– Care sunt principalele dorinţe ca fotbalist, pentru următorii ani?
– Cea mai importantă dintre ele este să fiu sănătos, apoi ce va vrea Dumnezeu. Îmi doresc, bineînţeles, să debutez într-un meci oficial pentru echipa mare şi să ajung cât mai sus!

– Faptul că Angi Prvulovic a jucat deja un meci întreg pentru CSM îţi dă speranţe mari?
– Da, mă ambiţionează şi mai tare şi pe această cale îl și felicit pentru meciul de la Oradea în care a apărat pe tot parcursul întâlnirii! Este o dovadă că la CSM tinerii primesc credit ceea ce nu poate decât să ne bucure şi să ne dea aripi.

Îi plac Ochoa, Navas şi M’Bolhi

– Care sunt cei mai buni portari din lume în opinia ta?
– Mie îmi place Guillermo Ochoa! Dar şi Navas şi M’Bolhi sunt portari foarte buni.

– Şcoala e pe locul II, fotbalul pe primul sau care e clasamentul?
– În cazul meu aceasta este ierarhia, fotbalul este pe primul loc şi pe locul 2 este şcoala!

– Ce altceva îţi place să faci într-o zi obişnuită?
– Îmi place să vizionez filme. Îmi plac şi ieşirile cu prietenii dar cel mai mult îmi place să vizitez oraşe noi.

– Ce mesaj ai pentru iubitorii fotbalului din Vâlcea?
– Îi aşteptăm vara aceasta la amicalele ce le vom disputa, iar începând cu noul sezon în numar cât mai mare la partidele oficiale ale echipei de seniori! Şi la meciurile formaţiilor de juniori pot să vină, vor avea ce să vadă.