Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

PENIBIL: Liberalii politizează şi echipa de handbal HCM Râmnicu Vâlcea

Foto: Vocea ValciiAu făcut presiuni pentru ca preşedintele echipei de handbal HCM Râmnicu Vâlcea, Toma Pleşa, să-şi dea demisia, pentru a-şi pune şi aici oamenii în funcţie. Este vorba despre liberalii vâlceni, care, prin consilierii lor locali, au creat un circ de nedescris în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea, refuzând să voteze suplimentarea bugetului echipei de handbal HCM Râmnicu Vâlcea, unde Primăria este acţionar majoritar. Scopul lor a fost acela de a-l îndepărta pe Pleşa şi, evident, de a-i lua locul.

Ca atare, pentru a debloca situaţia, joi, 17 decembrie 2015, Toma Pleşa şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al HCM Râmnicu Vâlcea. La scurt timp au apărut şi propunerile pentru a-i lua locul şi de unde puteau veni, dacă nu de la liberali!?

Consilierii locali ai PNL se pare că au două propuneri pentru postul de preşedinte al HCM Râmnicu Vâlcea. Este vorba de Liviu Boban – fostul partener de nădejde al ex-primarului condamnat Emilian Frâncu – şi Lucian Tănăsescu – eternul candidat al PNL Vâlcea la sinecuri politice. Acum nu rămâne decât să fie convocată Adunarea Generală la HCM Râmnicu Vâlcea, dar rămâne să vedem şi reacţia pesedinştilor.