Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

Legenda lui Moş Crăciun relatată de un tabloid

Foto: Vocea ValciiN-a plătit RCA la sanie de 2000 de ani!

Trăia, dragi copii, într-o căsuţă de lângă Pol un moş tare şmecher. Profitând de faptul că nu putea fi controlat de fisc, moşul nu-şi plătea RCA-ul la sanie, preferând să investească banii în băutură.

Acuzat de zoofilie, n-a putut fi niciodată dovedit.

Legenda mai spune că moşul petrecea ore bune în grajdul unde-şi ţinea renii, că ieşea de-acolo transpirat şi roşu la faţă, dar pentru că paparazzii noştri nu se născuseră încă, nu s-a aflat niciodată ce făcea acolo.

Îşi bătea soţia cu sălbăticie.

Soţia moşului nu avea o viaţă prea frumoasă. De câte ori se întorcea beat de la cârciumă, individul bătea la ea ca la fasole. Pumni în gură, nas, splină, ficat. Când îi oboseau mâinile, lovea cu picioarele.

Virgina rătăcită în pădure

Fecioara Maria trecea pe-acolo şi având GPS-ul defect, s-a rătăcit prin pădure. Miloasă, soţia moşului a găzduit-o, lăsând-o să doarmă în grajd.

Inspirat de jihadiştii ISIS, i-a tăiat mâinile cu un satâr!

Când a aflat ce făcuse baba, moşul s-a enervat rău şi i-a tăiat mâinile. Spre norocul amărâtei, Fecioara Maria a sunat la 112 şi un echipaj SMURD a rezolvat problema, acordând cu profesionalism victimei primul ajutor înainte de a o transporta la Morga. Happy end. Noapte bună, copii!

Sfârşitul conversaţiei!