Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

Pelici: „Avem un lot cu fotbalişti de caracter”

Foto: CSM Ramnicu ValceaCSM Râmnicu Vâlcea a obţinut o victorie mare, dar meritată împotriva celor de la U Cluj. Antrenorul Alexandru Pelici crede că vâlcenii îşi pot menţine poziţia a doua în clasament, poziţie pe care au obţinut-o după meciul de sâmbătă.

Mai mult, tehnicianul vâlcenilor vrea să-i încurajeze pe toţi fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea şi spune că fiecare dintre ei, chiar dacă acum unii stau pe bancă, vor avea şanse să joace în următoarele meciuri şi să aducă puncte pentru echipă.

„Este o victorie muncită, un meci în care băieţii au dovedit că au caracter. Pentru noi urmează un joc la Mioveni, acolo de unde vom încerca să aducem punct sau puncte. E un campionat care se joacă, oricine poate bate pe oricine, chiar dacă Baia Mare dă dovadă de constanţă. La Mioveni nu va juca Firţulescu, azi nu am putut conta pe Tomozei, la Mediaş pe Firţu şi Stoica. Am spus-o la începutul campionatului, avem un lot echilibrat, din punct de vedere numeric şi valoric şi vom găsi soluţii. Eu am ţinut ca, pe lângă valoare, să avem un lot cu fotbalişti de caracter şi cred că asta se simte. În vestiar nu mai sunt feţe bosumflate că nu au jucat sau nu au prins lotul. Fiecare ştie că va avea o şansă şi că îşi poate aduce aportul la meciurile viitoare” – spune Pelici.