Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: IGPR

FOTO: COMERŢ ILEGAL cu LUMÂNĂRI!

Foto: IGPRPoliţiştii au dat lovitura, ei reuşind să captureze peste 300 de kilograme de lumânări ce erau transportate şi comercializate ilegal. Operaţiunea de prindere a infractorului a avut loc sâmbătă, 10 octombrie 2015, când poliţiştii au oprit în trafic, pe raza oraşului Târgu Frumos, pe D.E. 85, un autoturism condus de un şofer de 22 de ani, din municipiul Bucureşti.

Oamenii legii de la IPJ Iaşi au descoperit că tânărul transporta ilegal, în vederea vânzării, peste 300 de kilograme de lumânări, depozitate în 60 de cutii, pentru care nu deţinea niciun fel de documente de provenienţă.

„Bunurile depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de evaziune fiscală şi nerespectarea prevederilor legale privind prelucrarea, procesarea şi comercializarea plantelor medicinale şi aromatice utilizate ca atare, parţial procesate sau procesate sub formă de suplimente alimentare predozate” – susţin poliţiştii.