Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Municipalele au urcat la Moeciu

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea au plecat spre Moeciu, acolo unde o să fie cantonate timp de o săptămână. Antrenamentele fizice se vor face în apropiere în timp ce cele tehnico-tactice vor avea loc în sala polivalentă de la Cheile Grădiştei.

Tot acolo o să se desfăşoare şi singurul meci amical pe care municipalele îl vor disputa în timpul cantonamentului, contra formaţiei antrenate de fostul selecţioner, HC Zalău. HCM nu va conta în viitoarea ediţie a campionatului pe serviciile Florentinei Biro, handbalistă care a jucat ultima dată pentru echipa de eşalon inferior, HCM Buzău. Aştfel, conducerea clubului este în continuare în căutare de interi care să completeze lotul.

Tehnicianul Constantin Ştefan se bazează în cantonamentul montan pe 14 jucătoare: Mihaela Smedescu, Cristina Sântămărean, Dana Vălean (portari), Ana Maria Simion, Carmina Bădiţă, Hermina Stoicănescu, Diana Predoi (extreme), Andreea Adespii, Roxana Cherăscu, Mihaela Ani-Senocico, Janina Luca (interi), Daria Ilina, Florentina Craiu şi Manuela Manda (pivoţi).