Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

CSM îşi conturează lotul

Foto: CSM Ramnicu Valcea

Vasile, Fildan, Ştefan, Geantă, Staicu şi Firţuleascu au semnat contractele cu gruparea din Zăvoi • Andrei Neagoe şi Ionuţ Stoica dau răspunsurile în această săptămână

La un pas de abandon în această pauză competiţională, CSM Râmnicu Vâlcea a reuşit să îşi contureze un lot de fotbalişti care va avea un cuvânt greu de spus în viitoarea ediţie de campionat. Gruparea din Zăvoi a semnat contracte cu fotbalişti importanţi şi va avea un unsprezece de start competitiv care poate pune probleme oricărui adversar.

Bebe Vasile s-a întors acasă

După o pauză de două sezoane, Octavian Vasile a decis să se întoarcă la echipa unde s-a consacrat. Fotbalistul născut la Olăneşti şi-a încheiat aventura de la Metalul Reşiţa şi a semnat cu „viperele albastre”. Mijlocaşul a început pregătirea de vară cu CSM apoi a plecat la echipa de prim eşalon, CS Voluntari şi a dat impresia că va ajunge în Liga I. Până la urmă s-a decis să continue la CSM. „Unul din motivele care m-au determinat să semnez pentru CSM Râmnicu Vâlcea este că voi evolua, din nou, pentru echipa la care am mai jucat şi acum doi ani şi unde m-am simţit foarte bine.

În plus, am promis că dacă e să nu găsesc un angajament în Liga I sau eventual în străinătate, mă voi întoarce acasă. Pentru mine această revenire înseamnă o mare bucurie, mai sunt la echipă şi colegi alături de care am jucat, unii pe care îi cunosc foarte bine şi, de asemenea, antrenorul pe care l-am mai avut şi la Vâlcea şi la Reşiţa. Cred că o să formăm o echipă bună. Putem să ajungem în prima parte a clasamentului. Totul depinde de noi toţi cei care suntem la CSM Râmnicu Vâlcea, de la doamnele de la bucătărie, de la cele care se ocupă de camerele de la minihotel aranjează camerele, de la galerie şi până la noi, cei din teren. Eu promit că voi face tot posibilul să dau totul pe teren şi să ajut mult echipa.

Pot spune că şi la Reșița a fost foarte frumos dar aici la Râmnicu Vâlcea mă simt cel mai bine. Îmi doream să ajung acasă, lângă familie. Vom da piept cu formaţii bune, puternice. E drept că sunt cu noi în serie şi cluburi care vin din primul eşalon. Trebuie să ne batem de la egal la egal cu toate. Totul depinde de noi”, spune Vasile.

Firţulescu, încă un an „viperă”

Şi Dragoş Firţulescu a decis să continue la CSM Râmnicu Vâlcea pentru cel puţin un sezon. Fostul fotbalist de la Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti a fost în probe în Anglia dar va continua în eşalonul secund. „Am semnat un nou contract cu CSM Râmnicu Vâlcea! Aşa cum şi conducerea clubului a fost corectă cu mine, aşa şi eu mă ţin de promisiune! Totodată, cel mai mult a contat grupul format în ultimele 6 luni, cât şi staff-ul tehnic cu care cred eu că vom reuşi să facem o figură frumoasă în startul campionatului cât şi pe timpul acestuia! Sunt bucuros şi mândru că fac parte din acest grup minunat şi sper ca prin muncă, sacrificii şi devotament vom obţine victorii frumoase pentru acest oraş şi pentru suporterii care vin la stadion! Mulţumesc încă o dată pentru acest contract dar le mulţumesc şi celorlalte echipe care m-au sunat şi mi-au oferit alte variante! Le doresc tuturor multă sănătate aşa îi cum doresc eu familiei mele în aceasta perioadă!”, spune Dragoş.

Fildan, fraţii Geantă, Staicu şi Ştefan, sub comanda lui Pelici

Călin Fildan, Bogdan şi Dragoş Geantă, Marius Staicu şi juniorul Claudiu Ştefan sunt alţi fotbalişti care au semnat cu CSM Râmnicu Vâlcea. Încă se aşteaptă un răspuns de la alţi foi fotbalişti cu nume, căpitanul Ionuţ Stoica şi mijlocaşul Andrei Neagoe, care au şanse mari să îşi pună şi ei „iscălitura” pe un nou contract. În aceste condiţii, CSM are un lot solid care în mod normal poate emite pretenţii de accedere la turneul de play-off al sezonului care va începe în ultima sâmbătă a lunii august.