Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

HCM, tot mai aproape de play-off

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea au primit un ajutor aproape neaşteptat de la HCM Roman în lupta pentru accederea la turneul de play-off al acestui campionat. Moldovencele au reuşit să câştige pe terenul brăilencelor de la Dunărea şi, cu două etape înainte de terminarea sezonului regulat, elevele lui Dumitru Muşi stau doar la mâna lor. În cazul în care vor face punctaj maxim, Janina Luca şi compania termină în prima parte a clasamentului şi chiar au şansa să se instaleze pe locul 7.

Vineri trebuie să învingem Brăila

Vineri, handbalistele de la Vâlcea pot face primul pas spre participarea în premieră în play-off. Elevele lui Dumitru Muşi vor primi vizita Dunării Brăila, una dintre contracandidatele la îndeplinirea obiectivului. Singura variantă în care oltencele rămân în cursă este un succes, la orice diferenţă de scor. Oficialii vâlcenii vor urmări cu mare interes şi meciul de la Deva dintre Cetate şi CSM Ploieşti şi speră ca gazdele să obţină măcar un punct.

Victoria de la Zalău, şi ea obligatorie

Chiar dacă vor câştiga în faţa Dunării, oltencele trebuie să se impună şi în ultima rundă, la Zalău cu Handbal Club din localitate. Cum brăilencele vor termina sezonul regulat în deplasare cu CSM Bucureşti, HCM Râmnicu Vâlcea este sigură măcar de locul 8 sau chiar de poziţia a şaptea în cazul în care CSM Ploieşti nu câştigă la Deva.

Programul etapei:

CSM Bucureşti – SC Mureşul Tg. Mureş
HCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila
HCM Roman – HC Zalău
HCM Baia Mare – CSM Unirea Slobozia
ASC Corona Braşov – „U” Jolidon Cluj
„U” Neptun Constanţa – SCM Craiova
CSM Cetate Devatrans – CSM Ploieşti