Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

HCM termină turul cu U Cluj-Napoca

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea termină turul de campionat şi meciurile oficiale din acest an pe propriul teren, în ultima rundă urmând să joace pe propriul teren contra clujencelor de la Universitatea. Partida va avea loc luni, în sala Traian de la ora 18.00 şi o să fie transmisă în direct pe Digisport.

„Sunt anumite persoane care lansează zvonuri. Nu ştiu ce interes au”

Înainte de deplasarea de la Zalău, acolo unde municipalele au reuşit să producă surpriza şi să câştige, s-a lansat zvonul conform căruia jucătoarele au restanţe salariale de câteva luni şi că preşedintele clubului, Toma Pleşa, ar fi „fugit” cu banii. Fostul arbitru a auzit despre zvonuri şi spune că sunt lansate de persoane care vor să destabilizeze echipa: „Fetele sunt în urmă cu banii o lună. Ştiu despre zovonuri, vă daţi seama că am fost sunat şi eu de mulţi oameni. Sunt câteva persoane care încearcă să ne destabilizeze, probabil îmi vânează postul. Nu e o problemă, mă dau la o parte şi îi las pe ei dacă aşa trebuie. Oricum, voi vorbi mai multe la finalul turului de campionat, că am ce să vă spun”.

Care e adevărul?

Din sânul echipei HCM Râmnicu Vâlcea nu au ajuns informaţii conform cărora handbalistele ar avea de primit mulţi bani, lucru confirmat şi de tehnicianul Constantin Ştefan, cel care a declarat că nu sunt tensiuni şi că a fost sunat de primarul Matei care l-a felicitat pentru succesul de la Zalău şi care i-a dat asigurări că totul o să fie bine. În acest timp, a fost cerută o expertiză financiară la HCM Râmnicu Vâlcea, care o să fie efectuată de Adunarea Generală a Acţionarilor, viceprimarul Vasile Cocoş urmînd să se ocupe personal de problemă. În special se vor verifica cheltuielile făcute în ultima perioadă.

Anita Campa îşi reziliază contractul

Pentru sârboaica Anita Campa, meciul cu Universitatea Cluj o să fie ultimul în tricoul HCM-ului, contractul dintre cele două părţi urmând să fie reziliat pe cale amiabilă. Interul din Serbia a fost adus în acest sezon dar nu a confirmat în tricoul echipei vâlcene. Altfel, clubul de la poalele Capelei îşi doreşte câteva transferuri în iarnă, dorindu-se, în special, întărirea liniei de nouă metri. În acest timp se aşteaptă şi revenirea în teren a Clarei Vădineanu, cea care este în perioada de recuperare după o intervenţie chirurgicală suferită.