Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

Viperele vor punctele de la Reşiţa

Foto: CSM Ramnicu Valcea

CSM Râmnicu Vâlcea joacă sâmbătă, de la ora 11.00, a doua etapă a returului de campionat, în deplasare cu Metalul Reşiţa. Încă nu se ştie cu exactitate, însă, dacă Viperele Albastre vor avea în teren o echipă de seniori sau una de juniori. Asta pentru că fotbaliştii de la Metalul au refuzat să intre pe teren în deplasarea precedentă de la Satu Mare, nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit banii de o jumătate de an.

Ei au afişat un baner pe care scria „Fotbalişti 2015 egal sclavi”. În replică, acţionarul principal, Cătălin Rufă, a spus că va folosi o echipă de juniori în meciurile viitoare. Tehnicianul principal al echipei noastre, Alex Pelici, nu crede în această variantă: „Sunt absolut convins că la Reşiţa ne va aştepta un meci foarte greu, în ciuda a ceea ce se întâmplă acolo.

Asta este, contracandidatele noastre au luat puncte fără să joace, aşa s-a întâmplat şi cu Chindia în meciul pe care trebuia să-l joace cu FC Bihor, aşa s-a întâmpalt cu Olimpia satu Mare care a câştigat 3-0 cu Metalul pentru că fotbaliştii nu au intrat pe teren. Eu cred că vor primi reşiţenii un salariu sau ceva şi vor intra în teren şi vor juca cât de bine vor putea contra noastră. Dar asta este viaţa, nu ne interesează aceste aspecte, încercăm să scoatem punct sau puncte la Reşiţa”.