Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

HCM Râmnicu Vâlcea, înfrângere ruşinoasă acasă

HCM Râmnicu Vâlcea a jucat pe propriul teren în faţa ploieştencelor de la CSM şi au sperat să obţină un succes, în faţa a peste 500 de spectatori. Ambele formaţii au făcut 60 de minute slabe şi totul s-a decis în finalul întâlnirii.

Prima repriză a fost una echilibrată. Oaspetele au condus cu 5-2 dar vâlcencele au reuşit să revină şi să conducă în două rânduri, cu 7-6 în minutul 19, după o revenire de la 4-6, şi 11-10 în minutul 27, din nou după o serie de trei goluri consecutive, de la 8-10. La pauză cele două combatante au intrat la egalitate, 11-11.

Şi repriza secundă s-a jucat după un scenariu similar, cu ploieştenele la conducere şi cu echipa noastră într-o continuă cursă de urmărire. Cu un sfert de oră înainte de final încă era egalitate, 16-16, moment din care ploieştencele au apăsat pe acceleraţie, au luat avans şi s-au impus în final cu 23-21.

Elevele lui Constantin Ştefan rămân pe poziţia a noua a clasamentului, cu şanse minime că mai urce şi mai pot salva acest sezon doar printr-un parcurs lung în Cupa României. În runda viitoare HCM se deplasează la Slobozia pentru întâlnirea cu Unirea din localitate.