Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: instagram

FOTO: Imagini cu vedetele sportului mondial de la petrecerea de Revelion

Foto: instagramDe Revelionul, sportivii din întreaga lume au petrecut cu familia, prietenii și oamenii dragi alături. Simona Halep a petrecut noaptea dintre ani în Australia, acolo unde se pregătește pentru turneul de la Brisbane. Ea a apare pe rețelele de socializare într-o poză cu echipa sa formată din Andrei Cociaşu, Darren Cahill şi Theo Cercel.

Și cei mai buni fotbaliști din lume s-au fotografiat, încărcând apoi pozele pe Facebook sau Instagram cu urări pentru Anul Nou.

Jucătorul Barcelonei, Neymar a apărut la petrecere într-un costum albastru și cu pălărie, el fotografiindu-se alături de prieteni.

Tenismena Radwanska le-a urat fanilor săi un An Nou fericit din Tailanda. Și jucătorul Realului, Bale s-a fotografiat alături de iubita sa.

Colegul lui Bale, Ronaldo, apare într-un restaurant îmbrăcat cu un costum alb și cravată mov. Fotografia este însoțită de mesajul “Singurul dar în viață este dragostea, de aceea, mereu alegeți iubirea!”.

Rivalul său de la Barcelona, Andres Iniesta s-a fotografiat alături de soția sa, mulțumind fanilor săi pentru dragoste și respect. El a transmis un An Nou fericit.