Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea rămân optimişti!

Deşi vin după înfrângeri pe bandă rulantă, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea rămân optimişti şi lansează mesaje de încurajare pentru suporteri. Andrei Artean şi Bogdan Geantă sunt convinşi că echipa la care evoluează va prinde play-off-ul acestui campionat, însă de acum încolo nu trebuie să mai rateze niciun punct.

În etapele viitoare, CSM Râmnicu Vâlcea va juca două meciuri importante împotriva echipelor Şoimii Pâncota şi FC Braşov, iar fotbaliştii Andrei Artean şi Bogdan Geantă spun că „Viperele Albastre” vor face tot posibilul să obţină punctaj maxim.

Andrei Ardean: „Trebuie să ajungem în play-off, nici nu mă gândesc la play-out. Avem o echipă unită, un lot valoros şi merităm să ajungem la turneul de promovare. Nu contează cine va marca golurile, nu contează la ce diferenţă de scor o să fie victoriile. Avem nevoie de şase puncte cu Şoimii Pâncota şi FC Braşov şi le vom obţine. Sper să-i avem alături pe spectatori, sunt foarte importanţi pentru noi”.

Bogdan Geantă: „Nu mai contează ce a fost. Am învăţat din greşeli şi mergem înainte. Nu depindem de jocul rezultatelor şi asta e cel mai bine. Suntem la mâna noastră, vom demonstra că avem valoarea de a juca în play-off. Dacă nu batem pe Şoimii şi pe FC Braşov atunci nu merităm să jucăm în play-off dar sunt convins că acest lucru nu se va întâmpla. Avem nevoie şi de sprijinul spectatorilor. Împreună ne îndeplinim obiectivul!”.