Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fotbal, Liga a II-a: Etapa s-a amânat pentru miercuri

La câteva ore după tragedia în urma căreia a decedat fostul fotbalist al lui Dinamo Bucureşti, Patrick Ekeng, oficialii Federaţiei Române de Fotbal au decis amânarea tuturor meciurilor care aveau să se dispute la final de săptămână în primele trei ligi. Astfel, CSM Râmnicu Vâlcea nu a mai disputat partida de pe propriul teren cu Universitatea Cluj, programată iniţial pentru sâmbătă, ora 11.00.

Tehnicianul principal al Viperelor Albastre, Adrian Dulcea, a decis să se organizeze ah-hoc un meci amical contra juniorilor republicani A de la CSM apoi să îi lase liberi pe elevii săi. FRF a decis apoi ca partidele să fie reprogramate repede, miercuri, de la ora 18.00.

Dezavantajaţi sunt astfel clujenii care vineri au făcut deplasarea la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă s-au întors acasă şi marţi vor trebui să plece din nou. Vă reamintim că disputa de miercuri este una foarte importantă pentru ambele formaţii. În cazul unui succes, vâlcenii se îndepărtează de zona nisipurilor mişcătoare în timp ce pentru ardeleni este una din puţinele şanse de a mai spera la salvarea de la retrogradare.