Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fosta jucătoare a Oltchim-ului, Cristina Neagu, este cea mai râvnită handbalistă din lume

A jucat din anul 2009 până în anul 2013 la Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar acolo s-a remarcat şi a crescut ca jucătoare. Este vorba de handbalista Cristina Neagu, care acum a ajuns să fie considerată cea mai bună din lume, dar şi cea mai râvnită.

Cristina Neagu a avut un 2015 excelent, iar în decembrie a reuşit performanţa cu Echipa Naţională a României de a câştiga bronzul la Campionatul Mondial din Danemarca, fiind desemnată şi cea mai bună jucătoare a turneului.

Acum, Cristina Neagu culege roadele muncii ei, pe ea bătându-se mai multe cluburi importante din lume. Ea are acum nu mai puţin de trei oferte, cluburile care o doresc încercând să mărească cota şi să-i ofere cel mai bun salariu pentru a o retrage.

Aşadar, una dintre echipele care o vrea este Rostov-Don, campioana Rusiei, care i-a oferit Cristinei Neagu un salariu de 300.000 de euro pe an. Nici CSM Bucureşti nu se lasă mai prejos, echipa din România oferindu-i handbalistei un salariu de 250.000 de euro.

De asemenea, şi Gyor, din Ungaria, a înaintat o ofertă de 220.000 de euro. Trebuie menţionat totuşi că handbalista Cristina Neagu are contract cu Buducnost până în vara anului 2016, acolo unde ia un salariu de 170.000 de euro pe an.