Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM, a doua reunire, planuri identice

Formaţia din Zăvoi va avea ca obiectiv promovarea în primul eşalon

Marţi seara, fotbaliştii de la CS Municipal s-au reunit în Zăvoi în vederea pregătirilor pentru sezonul competiţional 2014-2015. Singurii absenţi au fost atacantul Christian NKongue, fotbalistul de culoare urmând să se alăture lotului zilele următoare şi managerul general, Lucian Munteanu, care se va întoarce joi din concediul de odihnă. Noutăţile formaţiei vâlcene sunt Orlando Da Costa (29 ani, mijlocaş, Concordia Chiajna), Andrei Cioară (20 ani, portar, UTA Bătrâna Doamnă), Daniel Popescu (21 ani, portar, Minerul Motru), Andrei Cotfas (19 ani, portar, Primavera Siena), Andrei Piţian (19 ani, mijlocaş, Pandurii Târgu Jiu), alături de Enache Câju (31 ani, CS U Craiova), Cosmin Neagu (22 ani, Dunărea Galaţi) şi Vlad Munteanu II (24 ani, Corona Braşov), fotbalişti care au semnat deja angajamente cu CS Municipal. Pe o vreme bună, elevii lui Erik Lincar, Fane Nofitovici şi Robert Tufişi au început în forţă, antrenamentul durând mai bine de o oră şi jumătate.

Cantonament din 28 iulie

Fotbaliştii echipei noastre vor pleca în cantonamentul centralizat, la Braşov, pe 28 iulie, până atunci antrenamentele urmând să se desfăşoare la baza sportivă proprie. Pe 26 iulie, elevii lui Erik Lincar vor juca a doua partidă de pregătire a verii, contra formaţiei ACS Urban Titu, după ce pe prima au pierdut-o la limită, 0-1 cu FC Clinceni. În cantonamentul de la Braşov, CSM va juca patru meciuri: Juventus Colentina (30 iulie), Săgeata Năvodari (5 august) şi FC Voluntari (8 august). La reîntoarcerea din stagiul de pregătire, „municipalii” vor juca o „dublă”, contra colegei din Seria a II-a, FC Olt Slatina.

„Vipera din Şirineasa”, pauză zece zile

Atacantul vâlcenilor, Adi Codin, încă nu poate participa la antrenamentele formaţiei CS Municipal. Jucătorul născut la Şirineasa este încă în perioada de refacere după o accidentare mai veche şi are parte de un program separat, alături de maseorul echipei, Costel Maianu. „Încă nu mi-am revenit după accidentarea suferită la Târgu Mureş, am dureri la glezna piciorului drept, probabil e nevoie de o perioadă de câteva zile de masaje şi gheaţă. Voi fi apt de antrenamente cel târziu la debutul cantonamentului de la Braşov”, spune „Vipera de la Şirineasa. Adi Codin a marcat cinci goluri în ediţia trecută a sezonului, toate după venirea pe banca tehnică a formaţiei vâlcene a lui Erik Lincar.

Preparator fizic nou la CSM

Din această pauză competiţională staff-ul tehnic al echipei CS Municipal are un membru nou. Alături de tehnicienii Erik Lincar, Fane Nofitovici şi Robert Tufişi şi de maseurii Costel Maianu şi Victor Stan a fost adus preparatorul fizic, Alexandru Ciobanu, ultima dată la Gloria Buzău. „Era nevoie de un preparator fizic. Alex este un profesionist care ne va ajuta mult”, spune preşedintele executiv al formaţiei vâlcene, Bogdan Medrea.

„Obiectivul rămâne promovarea”

Preşedintele executiv al echipei vâlcene, Bogdan Medrea, spune că obiectivul CSM-ului rămâne promovarea, indiferent de modul în care va fi organizată Liga a II-a: „Noi ştim că se încearcă formarea a două serii a câte 14 formaţii fiecare şi că va promova prima clasată din fiecare serie. Mai ştiu că deocamdată s-au înscris numai zece echipe… Ce se va întâmpla până la urmă nu ştiu… Oricum, e clar că noi vom avea ca obiectiv promovarea, indiferent de modul în care va fi organizat eşalonul secund.”