Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva

Ceaţă totală în Liga a II-a

foto arhiva

La destul timp după terminarea sezonului competiţional 2014-2015, în eşalonul secund de fotbal domneşte o ceaţă totală. Încă nu se ştie cum o să fie organizată Liga a II-a, în două serii sau într-o singură serie şi nici când va începe campionatul şi dacă el va avea turnee de play-out şi play-off. Termenul limită de înscriere a formaţiilor în eşalonul secund este 20 iunie, după care se pot face planurile. În acest moment multe echipe au probleme financiarre mari: FC Braşov, Ceahlăul Piatra Neamţ, Universitatea Cluj, Metalul Reşiţa, Unirea Târlungeni sau FC Bihor Oradea.

Mai sunt şi alte grupări printre care este şi CSM Râmnicu Vâlcea care sunt în procedură de insolvenţă după datorii vechi imputate de Finanţe. Iată cum ar arăta Seria de Vest, în cazul în care sistemul competiţional va rămâne neschimbat cu cel din sezonul trecut: CSM Rm. Vâlcea, FC Bihor Oradea (dacă nu intră în faliment şi se mai înscrie), Unirea Târlungeni (dacă nu fuzionează cu FC Braşov), Metalul Reşiţa (dacă se înscrie), CS Mioveni, Olimpia Satu Mare

FC Caransebeş, Şomii Pâncota, Gaz Metan Mediaş (retrogradată din Liga I), Universitatea Cluj (retrogradată din Liga I), FC Braşov (retrogradată din Liga I, dacă nu va fuziona cu Unirea Târlungeni), UTA Bătrâna Doamnă (promovată din Liga a III-a), FC Baia Mare (promovată din Liga a III-a).