Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ministrul Transporturilor a DEMISIONAT

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a făcut o declaraţie la un post de televiziune naţional, care a şocat opinia publică din România, declaraţie de la care i s-a tras şi demisia, acesta anunţând că renunţă la portofoliul de la Transporturi. Acesta i-a catalogat pe copii şi soţiile celor plecaţi la muncă în străinătate drept „golani”, respectiv „curve”.

«România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate», a declarat Ioan Rus la o emisiunea la Digi 24.

A doua zi, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb si-a cerut scuze joi in numele ministrului Transporturilor. „Îmi cer scuze pentru declaraţia colegului meu, cuvintele folosite sunt într-adevăr şocante, dar se referă la o realitate dramatică. Sunt convinsa că o să îşi ceara scuze”, a spus Rovana Plumb. Două ore mai târziu, Ioan Rus îşi anunţa demisia de la Transporturi, chiar dacă şi-a cerut scuze public.