Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: digisport.ro

Antrenorul Petrolului, atac la arbitrul vâlcean Adrian Comănescu

Foto: digisport.roMeciul dintre Petrolul Ploieşti şi Dinamo Bucureşti a încins spiritele în fotbalul din Liga I, iar în mijlocul scandalului se află chiar arbitrul vâlcean de fotbal Adrian Comănescu. Acesta a fost acuzat de antrenorul de la Ploieşti că a influenţat rezultatul partidei, după ce Dinamo Bucureşti a câştigat cu scorul de 2-1 împotriva Petrolului.

Oficialii echipei Petrolul Ploieşti, prin vocea antrenorului Mihai Stoichiţă, susţin că arbitrajul lui Comănescu a fost unul pro-Dinamo, arbitrul devenind acum inamicul numărul unu al fanilor ploieşteni, dar şi al conducerii clubului de fotbal.

„Petrolul trebuia să câştige acest meci. Echipa fost net superioară lui Dinamo, care a profitat de câteva greşeli individuale. Dar eu cred că arbitrul a influenţat rezultatul, a fost fault clar la portar şi cred că e viciere de rezultat. Tenta a fost pro-Dinamo, din păcate ăsta e adevărul. Eu nu prea vorbesc de arbitraje, dar în seara asta a fost penibil. Dinamo este o echipă bună şi nu are nevoie de treaba asta. Însă, la meciul ăsta dinamoviştii au fost clar inferiori, din toate punctele de vedere. E bătaie de joc faţă de toata lumea care vine să vadă aceste meciuri. E penibil ce se întâmplă în acest moment cu aceste arbitraje, din păcate ăsta e adevărul, şi nu numai la noi. Se întâmplă multe lucruri şi arbitrii sunt, totuşi, intangibili” – a declarat Mihai Stoichiţă.