Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Antrenorul Constantin Ştefan vrea să rămână la HCM Râmnicu Vâlcea

Deşi echipa HCM Râmnicu Vâlcea a avut o prestaţie slabă în acest campionat, totuşi reprezentanţii clubului au decis să continue colaborarea cu antrenorul Constantin Ştefan. Din câte se pare, negocierile sunt aproape de final, urmând ca acesta să semneze în scurt timp prelungirea contractului.

De asemenea, tehnicianul Ştefan şi-a făcut deja o listă cu handbalistele pe care vrea să le aducă la HCM Râmnicu Vâlcea, pentru îmbunătăţirea lotului. Conducerea clubului a început deja negocierile cu jucătoarele dorite de antrenor.

„Am început să discutăm cu fetele. Sper să ajungem la un numitor comun. Dar e prematur să vorbim despre acest lucru. Nici măcar eu nu am semnat încă prelungirea. În cazul meu, este vorba despre un acord de principiu. În proporţie de 99 la sută, m-am înţeles cu clubul.

Vreau să continui la Vâlcea. Poate că şi fetele au aşteptat ca eu să-mi clarific situaţia. Oricum, eu vreau acum să ne concentrăm pe meciurile pe care le mai avem de disputat, pentru că în rest, la Vâlcea este linişte din toate punctele de vedere. Mă refer aici atât la aspectul financiar, cât şi din punct de vedere organizatoric, al condiţiilor. Există o atmosferă propice pentru performanţă, pe care eu mi-o doresc” – a declarat, pentru arenavalceana.ro, antrenorul de la HCM Râmnicu Vâlcea.