Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Bucureşti/Facebook

Andrei Luca, ar putea ajunge director general al CSM Bucureşti

Foto: CSM Bucureşti/FacebookDupă ce directorul general al clubul de handbal CSM Bucureşti, Constantin Căliman, este nevoit să facă un pas în spate şi să demisioneze, tot mai multe voci dau ca posibilă varianta ca vâlceanul Andrei Luca, managerul echipei, să preia acest scaun.

Conform ProSport, Constantin Căliman nu mai este dorit de Consiliul General al Capitalei, consilierii din Primăria Bucureşti cerându-i să plece în schimbul garantării continuării proiectelor de la CSM Bucureşti.

„Imi pare rău că trebuie să vă anunţ acum (aş fi preferat după meciul de mâine seara din EHF Champions League) că începând de pe data de 20 octombrie nu voi mai fi director general la CSM Bucureşti. Este hotărârea mea unilaterală, urmare a neîncrederii unor membri ai CGMB vizavi de capacităţile mele manageriale. Au fost doi ani interesanţi, am acumulat o experienţă extraordinară în toată aceasta perioadă, dar viaţa merge înainte! Mulţumesc celor care m-au susţinut şi apreciat, dar şi celor care m-au contestat constructiv. CSM Bucureşti trebuie să devină o stare de spirit şi un mare club european care să reprezinte o capitală europeană” – a spus Constantin Căliman.

Aşa cum spunea, vâlceanul Andrei Luca este una din variantele pentru funcţia de director general al CSM Bucureşti. Luca a fost numit manager al echipei la începutul lunii septembrie 2015, iar în trecut el a fost vicepreşedintele echipei de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea, alături de care a cunoscut succesul.