Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: csmrmvl.ro

Alexandru Pelici: „Ne-am antrenat bine, avem nevoie de rezultate”

Foto: csmrmvl.roCSM Râmnicu Vâlcea va juca în week-end, mai exact sâmbătă, 27 septembrie 2016, împotriva celor de la Târlugeni. „Viperele albastre” vor susţine partida în deplasare, iar antrenorul Alexandru Pelici speră la un rezultat bun pentru vâlceni, care să-i menţină pe primul loc în clasamentul Ligii a II-a – Seria a II-a, acolo unde CSM Râmnicu Vâlcea împarte locul cu FCM Baia Mare, ambele având câte 35 de puncte.

Tehncianul principal al echipei din Râmnicu Vâlcea atenţionează însă că CSM nu va avea un meci ușor la Târlungeni şi, pe parcurs, nu va fi uşor să se menţină în top. De aceea, el le cere fotbaliştilor să abordeze fiecare meci cu seriozitate şi responsabilitate.

„Ne-am antrenat bine, avem nevoie de rezultate. Nu ne va aștepta deloc un meci ușor la Târlungeni. Unirea a obținut rezultate foarte bune cu Gaz Metan Mediaș sau UTA, de exemplu, formații care au ca obiectiv play-off și un loc în prima parte a clasamentului. Adversara noastră are o echipă agresivă care se apără bine și organizat și încearcă să joace cartea contraatacului. Sperăm să fim inspirași și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv, punct sau puncte” – a spus antrenorul CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici.