Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SCENARIU de FILM la RACOVIŢA! Hoţ prins şi ameninţat cu o „armă” până la venirea poliţiştilor!

Un incident demn de un scenariu de film s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute în localitatea Racoviţa, judeţul Vâlcea. Un localnic a prins un hoţ la el în gospodărie, iar până la venirea poliţiştilor, pe care i-a apelat prin 112, l-a ameninţat pe presupusul infractor cu un pistol „tip brichetă”, determinându-l să stea nemişcat, cu faţa la gard.

Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au constatat că suspectul este Marian R. – 27 de ani, din Galaţi, care a plecat din Sibiu, cu intenţia de a ajunge în Capitală. Pe raza localităţii Racoviţa a ajuns seara, iar spre dimineaţă a intrat în curtea şi locuinţa localnicului, crezând că este pensiune. Ud leoarcă, omul s-a servit singur şi s-a schimbat cu hainele proprietarului, găsite într-un cuier din locuinţă.

Ulterior, el a fost găsit de proprietarul gospodăriei, care l-a imobilizat şi a chemat Poliţia.

„Persoanei suspecte i-a fost efectuat un control corporal, nefiind identificate obiecte asupra lui, fiind ulterior încătuşat.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că tânărul În jurul orei 04.00, apelantul SNUAU 112 a fost trezit de nişte zgomote din curtea locuinţei sale, iar când a mers să vadă ce se întâmplă a observat persoana în cauză, îmbrăcată cu obiecte de îmbrăcăminte ce îi aparţineau. Întrucât locuia singur, s-a speriat, a luat bricheta tip pistol, cu care l-a somat pe suspect şi l-a reţinut la faţa locului până la venirea organelor de poliţie.

Locuinţa nu prezintă urme de răvăşire sau scotocire, proprietarul declarând că nu îi lipsesc bunuri sau sume de bani, cu excepţia hainelor purtate de tânărul de 27 de ani. Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat” – precizează poliţiştii, printr-un comunicat de presă.