Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: csmrmvl.ro

A plecat Tomozei şi e posibil ca şi Firţulescu să părăsească CSM Râmnicu Vâlcea

Foto: csmrmvl.roFotbalistul Marius Tomozei (25 de ani) a ales zilele acestea să părăsească CSM Râmnicu Vâlcea, după ce a ajuns la o înţelegere cu echipa de Liga I, FC Botoşani. Astfel, echipa vâlceană a rămas fără unul dintre cei mai buni fundaşi, un jucător de bază al formaţiei.

Dramatic este că Tomozei ar putea să nu fie ultimul jucător important care părăseşte CSM Râmnicu Vâlcea în această iarnă. Asta pentru că, în cadrul unui interviu acordat site-ului csmrmvl.ro, fotbalistul Dragoş Firţulescu a mărturisit că poartă discuţii cu alte cluburi şi dacă îi vor conveni ofertele, în mod cert va pleca. Sigur, nu este nimic concret până acum, însă acesta se pare că are oferte de la câteva echipe, chiar şi din Liga I.

„Din păcate, viaţa e destul de dură şi dacă se va concretiza una din acele discuţii pe care le am, probabil că voi pleca, dar deocamdată nu e nimic sigur şi în momentul de faţă sunt la Vâlcea! Într-un an de zile am petrecut momente extraordinare cu colegii şi staff-ul tehnic, plecarea mea ar fi cu părere de rău!” – a spus Dragoş Firţulescu, cel care a înscris cel mai frumos gol pentru CSM Râmnicu Vâlcea în acest campionat.