Acasă Social Zeci de angajaţi de la RAJDP Vâlcea vor rămâne pe drumuri

Zeci de angajaţi de la RAJDP Vâlcea vor rămâne pe drumuri

MĂSURI ECONOMICE. Şeful Consiliului Judeţean Vâlcea, ce are în subordine Regia de Drumuri, a anunţat că 60 de angajaţi vor fi disponibilizaţi. Vor pleca acasă cei care acceptă 6, 12 sau 24 de salarii compensatorii, în funcţie de vechime, sau cei aflaţi în pragul pensionării.

Noi disponibilizări în Vâlcea. Nu, nu… de data aceasta nu se mai fac concedieri la Oltchim, ci la o instituţie subordonată Consiliului Judeţean Vâlcea. Este vorba de Regia Autonomă de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Vâlcea, care le va înmâna preavizele la nu mai puţin de 60 de angajaţi. Oamenii se pare că vor rămâne fără serviciu chiar în preajma sărbătorilor de iarnă sau, cel mai târziu, la începutul anului viitor. Şeful Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, spune că aceste disponibilizări vin ca urmare a volumului tot mai mic de muncă, lucrările la RAJDP Vâlcea scăzând considerabil. Astfel, vor pleca acasă cei care acceptă 6, 12 sau 24 de salarii compensatorii, în funcţie de vechime, sau cei aflaţi în pragul pensionării.

Nu putem să nu menţionăm că Regia de Drumuri a ajuns în situaţia de a da oameni afară şi din cauza faptului că s-au făcut multe lucrări pe datorie, iar primăriile vâlcene care au beneficiat de serviciile RAJDP nu şi-au plătit nici până acum datoriile. Astfel, de la o estimare a cifrei de afaceri de 35 de milioane de lei la începutul acestui an, s-a ajuns ca Regia să aibă o cifră de afaceri de doar aproximativ 18 de milioane de lei.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentProiectul clinicii oncologice, investiţie ratată
Articolul următorBătaie în tribune şi în teren la Roşiorii de Vede

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.