Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: guraialomitei.com

VÂLCENI BĂTĂUŞI, opriţi cu FOCURI de ARMĂ în judeţul TIMIŞ!

Foto: guraialomitei.comZece vâlceni de-ai noştri au reuşit să le strice sărbătoarea localnicilor din Săcălaz, judeţul Timiş. Asta după ce ei s-au luat la bătaie cu trei timişoreni, iar poliţiştii au fost nevoiţi să-i desparte cu focuri de armă.

S-a întâmplat în week-end-ul trecut, mai exact sâmbătă seara, când cei zece vâlceni se aflau la Zilelor Săcălazului, acolo unde aveau montate maşinuţe şi tiribombe, la fel ca şi cei trei timişoreni. Din câte se pare, scandalul a pornit în momentul în care s-au acuzat reciproc de concurenţă neloială.

Şi-au aruncat cuvinte grele şi s-au înjurat până când totul a degenerat şi s-au luat la bătaie. Bărbaţii din Vâlcea şi cei din Timiş, cu vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani, şi-au împărţit pumni şi palme, unul dintre timişoreni rămânând inconştient minute bune. Bătăuşii nu au putut fi despărţiţi de poliţiştii care au ajuns la faţa locului, agenţii Secției 2 Rurală Săcălaz fiind nevoiţi să folosească armamentul din dotare şi să tragă un foc de armă în plan vertical.

Dacă rănitul a ajuns la spital, ceilalţi 12 bărbaţi implicaţi au ajuns în spatele gratiilor. „În fapt, la data de 03 octombrie a.c., în jurul orei 22.20, pe raza localităţii Săcălaz ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia un bărbat de 44 de ani a necesitat îngrijiri medicale. Pentru aplanarea conflictului, unul dintre poliţişti a executat, după efectuarea somaţiilor legale, un foc de avertisment în plan vertical” – au declarat reprezentanţii IPJ Timiș pentru ziuadevest.ro.