Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Taxele de reziliere ale abonamentelor de telefonie mobilă NU TREBUIE ACHITATE!

Legea care prevede că denunțarea unui contract se poate face fără a plăti vreo taxă de reziliere a fost promulgată încă din anul 2010, ea fiind susținută puternic de avocatul Iulian orban. Acesta a depus eforturi importante pentru ca senatorii să adopte acest important act legislativ.

Având la dispoziție o prevedere legală de care orice abonat se poate folosi este mare păcat să cedați în fața presiunilor și să plătiți sume de bani pe care le datorați.

Legea 161/2010 reprezintă un instrument important pentru milioanele de romani care au ajuns in ultimii ani de zile, victime ale sistemului abuziv si incorect de pretindere a taxelor de reziliere a contractelor incheiate de consumatorii romani in domeniul internet-telefonie.

Iată una dintre prevederile importante:”Dreptul consumatorului la denuntarea contractului nu poate fi anulat sau conditionat de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti, in cazurile prevazute de lege, aceasta fiind considerata nula de drept. Drepturile partilor referitoare la o justa despagubire nu vor fi afectate in cazul denuntarii unilaterale”.