Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ion Cîlea: 45 tone de grâu care au fost direcţionate către sinistraţii din comunele Vaideeni şi Fârtăţeşti

În primele trei zile ale lunii septembrie 2013, mai multe localităţi din judeţul Galaţi au fost lovite de o puternică furtună care a provocat grave inundaţii soldate cu pierderi de vieţi omeneşti şi mari pagube de bunuri în gospodăriile oamenilor. Înţelegând suferinţele prin care trec, conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD, la iniţiativa preşedintelui ei, Ion Cîlea, a colectat importante cantităţi de produse alimentare pe care, după aceea, le-a transportat în localităţile cele mai afectate din judeţul Galaţi.

Întâmplările dramatice au făcut ca, în vara acestui an, calamităţile naturale să se abată cu aceeaşi furie asupra unor localităţi din judeţul Vâlcea. Manifestând acelaşi sentiment de solidaritate, pesediştii gălăţeni au considerat că este de datoria lor să întoarcă ajutorul pe care l-au primit cu un an în urmă.

„Din câte am înţeles, iniţiativa a aparţinut senatorului de Galaţi Gheorghe Saghian şi ea a fost susţinută de întreaga Organizaţie Judeţeană a PSD din oraşul de pe Dunăre. De-acolo ne-au sosit mai multe transporturi însumând 45 tone de grâu care au fost direcţionate către sinistraţii din comunele Vaideeni şi Fârtăţeşti. În faţa unui astfel de gest umanitar, mă simt dator să le adresez colegilor gălăţeni cele mai sincere mulţumiri şi să le transmit gratitudinea din partea celor care au primit ajutorul atât de generos. Mulţumim, Galaţi!” – a fost mesajul de răspuns din partea preşedintelui Ion Cîlea.