Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Oana Moraru despre „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine”! Conferință sâmbătă la Hotel Sofianu

BebeLibrarie.ro și Oana Moraru vă invită sâmbătă 20 mai, începând cu ora 9.30, la Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea, la conferința „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine”.

Evenimentul se adresează părinților, educatorilor, învățătorilor și profesorilor și își propune să răspundă tuturor întrebărilor despre educația copiilor între 0-18 ani, oferind totodată soluții practice, aplicabile acasă și în clasă, pentru susținerea succesului școlar, în viață și în echilibrul interior minte-suflet.

În cadrul conferinței vor fi abordate teme precum pietrele de hotar pentru creșterea intelectuală și socială a copiilor în intervalul 0-6 ani, strategiile de bază pentru succesul școlarului mic (6-12 ani) și cum împăcăm școala tradițională cu nevoile viitorului, fără să așezăm copiii în conflict sau în defensivă.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.bebelibrarie.ro sau www.voceaparintilor.ro. Până la data de 15 mai, prețul biletului este 100 lei. După această dată, prețul va fi 150 lei. Pentru detalii, puteți trimite un email la [email protected] sau telefona la 0746 612 069.

Oana Moraru este mentor educațional, publicist pe teme educaționale, formator didactic și consultant educațional, cu experiență de peste 20 de ani în învățământ, și este câștigătoarea Premiului de Excelență în Educație, în cadrul Galei Femeia Anului 2016 organizată de revista Avantaje.

Conferința „Școala de ieri, copilul de astăzi și lumea de mâine” din Râmnicu Vâlcea este organizată de BebeLibrarie.ro, prima librărie online dedicată exclusiv bebelușilor și copiilor mici. Anul trecut BebeLibrarie.ro a organizat în Râmnicu Vâlcea dubla lansare de carte ”ABC de nutritiție” și ”Mami, e gata?”, semnate de Mihaela Bilic și respectiv Ioana Chicet-Macoiveiciuc, precum și evenimentul „Îmbrățisări pentru Râmnicu Vâlcea” – lansare de carte ”O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă”, de Ioana Chicet Macoveiciuc.

Pentru participanți am pregătit o tombolă cu premii atractive.

Vreau să le multumesc celor care mă ajută și mă sustin în realizarea acestui eveniment: „Diana Gourmet”, „Planetino KinderKlub”, Școala Primară ”Discovery Kids”, „Atelierul cu delicii”, „Asociația Mămici din Vâlcea”, ”Denta Clinic” și „Vocea Vâlcii”” spune Dana Ivan Păunescu, organizatoarea evenimentului.