Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: lugojexpres.ro

Femeie dată DISPĂRUTĂ, găsită de poliţiştii vâlceni într-o pădure

FOTO: lugojexpres.roPolițiștii din cadrul Postului de poliție Stoilești, Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu și Serviciului de Investigații Criminale au efectuat verificari pentru depistarea unei femei din comuna Stoilești, această fiind găsită într-o pădure din apropiere.

În cursul dimineții de 6 iulie 2017, polițiștii din cadrul Postului de Politie Stoilești au fost sesizați cu privire la dispariția de la domiciliu a unei femei de 69 de ani din comuna Stoilești. Din verificări a rezultat că femeia a plecat singură de la domiciliu, în data de 5 iulie a.c. și că locuiește cu fiica ei, aceasta anunțând de altfel dispariția. Astfel, fiica dispărutei a constatat că mama sa lipsește de acasă în jurul orei 18:00 și a căutat-o pe aceasta în apropierea gospodăriei, dar fără niciun rezultat.

S-a solicitat sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar la data de 6 iulie a.c., în cursul după-amiezii, în urma căutărilor întreprinse cu efective mărite, femeia a fost depistată de către polițiști la o distanta de aproximativ 1,5 km de locuinta sa pe un teren accidentat cu vegetatie forestiera. La fața locului a fost solicitat un echipaj medical iar in urma investigatiilor medicale preliminare, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât prezenta zgârieturi la nivelul membrelor.