Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DRĂGĂȘANI: Primarul Nedelcu și angajații de la Direcția de Asistență Socială fac cumpărături pentru seniorii municipiului

În această perioadă greau pentru toată lumea, când țări întregi și-au închis granițele pentru a stopa fenomenul COVID-19, care a făcut deja multe victime omenești, primarul Cristian Nedelcu din Drăgășani a găsit soluția pentru ca seniorii, care nu mai au rude sau aparținîtori, să nu moară de foame înb case. Astfel, edilul din Drăgășani le-a solicitat angajaților de la Direcția de Asistență Socială din cadrul primăriei Drăgășani, să identifice persoanele vulnerabile și să îi sprijine. 

 

”Directia de Asistenta Sociala va solicita sprijinul pentru identificarea persoanelor fara sustinatori legali sau alta forma de ajutor, in varsta de peste 65 de ani, pentru a putea fi sprijinite astfel incat sa fie minimizata expunerea lor in afara locuintelor.
Directia de Asistenta Sociala poate livra la domiciliu produse de stricta necesitate cu mentiunea ca transportul este gratuit, iar persoana care solicita serviciile va achita contravaloarea produselor respective.
Livrarea produselor solicitate pana in ora 12 se va face in cursul aceleiasi zile, iar pentru produsele solicitate dupa ora 12 livrarea se va face in ziua urmatoare.
Solicitarile se pot face la la numarul de telefon 0250811990 interior 108, pe fax la numarul 0250811990 sau pe mail la adresa dragasani@vl.e-adm.ro.
IMPORTANT!
Persoanele care vor livra alimentele si vor incasa contravaloarea acestora vor prezenta legitimatie care prezinta pe verso stampila Primariei Municipiului Dragasani”.