Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

De Ziua Mondială a Curățeniei, în RÂMNICU VÂLCEA, voluntarii au strâns tone de gunoaie

Sute de voluntari au răspuns chemării lansate de cluburile Rotary, Rotaract şi Interact din Râmnicu Vâlcea şi, cu sprijinul Primăriei municipiului, au salubrizat mai multe zone din oraş. Conducerea Municipalităţii a dat un bun exemplu tinerilor participanţi la acţiunea prilejuită de Ziua Mondială a Curăţeniei. Activitatea s-a încheiat cu o festivitate găzduită de Colegiul Naţional ”Alexandru Lahovari”, unde s-au acordat premii şi s-a făcut bilanţul acestei acţiuni de voluntariat de un real succes.

Acțiunea de voluntariat, care a avut loc în data de 23 septembrie 2016, cu ocazia Zilei Mondiale a Curățeniei, demarată sub sloganul “Vrei un oraş curat? Implică-te!” a adunat peste 300 de tineri, care au fost grupați pe 20 de echipe. Tinerii au acționat în zonele Nord,

Ostroveni, Petrişor şi Centru, pornind din următoarele locații: Parcare MALL; intrare Ștrand; Catedrala OSTROVENI (faleza Olănești); stația de taxiuri Petrișor; Statuia Independenței (DEALUL CAPELA); “zona de plajă” (BARAJ NORD).

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a asigurat pentru participanţi apă, mănuşi de unică folosinţă, saci pentru colectarea deşeurilor, unelte specifice, iar gunoaiele care s-au strâns au fost colectate de către SC Pieţe Prest SA.