Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook

APEL DISPERAT: „Vă rog să mă ajutați, nu vreau să mor!”

Foto: facebookAndrada Elena Casapu are 12 ani, este din satul Robești, jud. Vâlcea şi suferă de o boală cruntă: Scolioză Lenke 1 AN, unghi Cobb 92 grd. Altfel spus, coloana ei vertebrală nu se mai află în poziția normală ci a migrat, pur și simplu, în umărul drept! Suferinţa fetei este de nedescris şi, din păcate, dacă nu se operează rapid, şansele de vindecare scad.

O doamnă cu suflet mare, Adela Onete, nu a rămas indiferentă la suferinţa micuţei s-a gândit să dea o mână de ajutor, prin crearea unui cont pentru donaţii, dar şi prin răspândirea cazului.

O ajutăm şi noi, în felul nostru, mediatizând drama fetei de 12 ani, în speranţa că se vor găsi oameni care să doneze pentru ca Andrada să se poate opera şi să se facă bine.

„Este strigătul unei fetițe de aproximativ 12 ani. Este o fetiță săracă, foarte săracă, ce are nevoie de ajutorul nostru. Cuvintele „sărăcie”, „boală” și „moarte” n-ar trebui să poată fi niciodată asociate cuvintelor „copil”, „copilărie”. Dar, realitatea de zi cu zi ne demonstrează exact opusul. Din ce în ce mai mulți copii sunt condamnați la boală și moarte din cauza sărăciei!

Fetița despre care vă vorbesc se numește Andrada Elena Casapu și trăiește în satul Robești, jud. Vâlcea, satul copilăriei soțului meu. Andrada suferă de „Scolioză Lenke 1 AN, unghi Cobb 92 grd.”.

Altfel spus, coloana ei vertebrală nu se mai află în poziția normală ci a migrat, pur și simplu, în umărul drept! Închipuiți-vă cum arată, cât suferă și spre ce se îndreaptă acest copil!

Singura soluție de salvare este intervenția chirurgicală. Detalii medicale mai riguroase și complete găsiți în adeverința de mai jos.

Domnul doctor Alexandru Thiery a acceptat să o opereze, participând chiar cu o donație de 15.000 de lei, din partea fundației cu care colobarează.

ÎNSĂ COSTURILE ACESTEI INTERVENȚII CHIRURGICALE – FĂRĂ DE CARE VIAȚA ANDRADEI ESTE PUSĂ ÎN PERICOL – SE RIDICĂ LA MINIMUM 34.500 LEI (SPITALIZARE, BLOC OPERATOR, ANESTEZIE, PROCEDURA CHIRURGICALĂ, MONITORIZARE NEURO, AUTO-TRANSFUZIE, ETC.)

De aceea, dragii mei, eu și familia mea ne-am hotărât să-i fim aproape Andradei și să încercăm să strângem banii necesari salvării vieții ei. Vă chemăm alături de noi, cu oricât de mică donație puteți: puțin cu puțin se face mult!

Contul în care puteți dona este: RO56INGB0000999903764958, DESCHIS LA ING BANK, TITULAR ADELA ONETE, cu mențiunea: DONAȚIE PENTRU ANDRADA CASAPU! sau cont paypal: [email protected]

Pentru fiecare bănuț donat veți primi, la final, raportul despre cheltuirea lui!

NU UITAȚI: 100 de lei donați au mai multă valoare decât ținuți în buzunar. Pot salva o viață!”, este apelul disperat al celor care încearcă să-i dea o şansă la viaţă Andradei Casapu.