Ce vă trebuie? 2 portocale, 1 salată verde mică cu frunzele separate, 140g de creveţi mari fierţi, 1 ceapă roşie mică tocată fin, frunzele de la 1 legătură mică de coriandru, 2 linguri sos dulce de chilli, zeama de la 1/2 de lime.
Cum se prepară? Se aşază portocalele pe un tocător şi se taie coaja şi pieliţa albă, cu un cuţit ascuţit. Apoi se taie în felii cu grosimea de 1cm. Se pun frunzele de salată pe două farfurii. Se curăţă şi se feliază avocado. Se aşază deasupra salatei, apoi se adaugă creveţii.
Se împart feliile de portocală, ceapa şi frunzele de coriandru în cele două farfurii şi se amestecă uşor cu celelalte ingrediente. Pentru dressing, se amestecă sosul de chilli cu zeama de lime, apoi se asezonează cu piper negru. Se stropeşte salata şi se serveşte.
Poftă bună!
Lasă un comentariu