Acasă Sănătate Peste 400 de vâlceni au avut nevoie de Ambulanţa Vâlcea

Peste 400 de vâlceni au avut nevoie de Ambulanţa Vâlcea

416 vâlceni au solicitat Serviciul de Ambulanţă Vâlcea în week-end-ul trecut. Au predominat afecțiunile cardiovasculare, respiratorii, neurologice, gastrointestinale, obstetrică-ginecologie, traumatismele produse prin cădere accidentală/lovire, accidente rutiere;

„În data de 30.03.2014 la ora 05,50 a.m. pe numărul unic de urgență 112 am fost solictați pentru accident rutier în zona Dedulești soldat cu 9 victime (microbuz). S-a intervenit cu 5 ambulanțe Vâlcea (din care un echipaj cu medic), 3 echipaje din județul Argeș (un echipaj cu medic, un echipaj cu asistent medical) alături de echipaj descarcerare. Se transportă către UPU Vâlcea 5 pacienți din care 1 pacient în stop cardio respirator transportat de o ambulanță tip C2 – Argeș” – se arată într-o informare a Ambulanţei Vâlcea.

De asemenea, ambulanţierii au mai intervenit pentru a asigura asistența medicală pentru domeniul schiabil Voineasa, pentru asigurarea monitorizării stării de sănătate pentru pacient aflat în greva foamei. Au mai fost solicitaţi la decesul a doi pacienţi, precum şi în cazul unei tentative de suicid, dar şi în cazul unui pacient aflat în stop cardiorespirator , ce n-a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajele S.A. Vâlcea.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentNOUL COD RUTIER a fost respins în Senat
Articolul următorCâştigătorii concursului „Idei de afaceri pentru economia vâlceană de la liceenii din județ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.