Acasă Politică SENATOR DE VÂLCEA, înjurat ca la uşa cortului la Spitalul Judeţean Argeş

SENATOR DE VÂLCEA, înjurat ca la uşa cortului la Spitalul Judeţean Argeş

Vocea Valcii

Vocea ValciiUn senator PSD din Vâlcea a avut parte de o experienţă neplăcută în momentul în care a ajuns cu mama sa la urgenţe, la Spitalul Judeţean din Argeş. Dorind ca mama sa să beneficieze cât mai repede de consultare medicală, parlamentarul social-democrat a dat câteva telefoane pentru a ajunge mai în faţă, informează www.universulargesean.ro. Numai că acesta a avut ghinionul să dea peste un cadru medical care nu agreează intervenţiile de niciun fel. „Mă, fira-ţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreţi să intraţi în faţă…!”, i-a transmis medicul senatorului vâlcean.

În fapt, senatorul PSD de Vâlcea a apelat la colegul de partid de la Argeş, respectiv, senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD-ului. Acesta, drăguţ, l-a sunat pe managerul Sorin Vasilescu, care, mai departe, a sunat la Urgenţă, ca respectivul politician şi mama sa să fie băgaţi în faţă, peste rând! Toate bune şi frumoase până au dat peste un medic, care nu a vrut să ţină cont de toate aceste intervenţii.

„Când a auzit ce i se cere să facă, doctoriţa de la Urgenţă a ieşit în hol cu o falcă în cer şi una în pământ şi l-a luat la rost pe senator într-un limbaj nu foarte academic, dar foarte pe înţelesul respectivului: „Mă, fira-ţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreţi să intraţi în faţă…!”.

Şi nici nu l-a mai văzut pe domnul senator de Vâlcea pentru că şi-a luat mama aşa cum era, bolnavă sau mai puţin bolnavă, şi a plecat către alte unităţi sanitare mai „primitoare” cu VIP-urile! Din motive lesne de înţeles nu o să facem public numele respectivei doctoriţe!”, au scris colegii de la www.universulargesean.ro.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.