Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: www.rfi.ro

Gorghiu crede că PSD va ceda în faţa PNL

Foto: www.rfi.roÎnaintea întâlnirii de joi a reprezentanţilor partidelor parlamentare la Palatul Parlamentului pe tema Codului fiscal, liderul PNL Alina Gorghiu a anunţat că PSD dă semne că va accepta propunerile liberalilor de a modifica această lege.

Şefa liberalilor este convinsă că discuţiile dintre partide vor da rezultatele scontate şi că se va ajunge la un consens care să mulţumească întreaga clasă politică, dar, mai ales, să se vor găsi soluţii pentru macrostabilitatea economică a României.

„Iniţiativa PNL privind dialogul şi multiplele discuţii constructive din ultima perioadă la nivelul clasei politice pe temele majore dau primele rezultate. PSD a dat deja un prim semnal că va accepta o variantă nouă a Codului fiscal, diferită de cea iniţială, dovadă că răbdarea şi dialogul sunt calea stabilităţii macroeconomice şi că orgoliul şi lipsa de raţiune au fost lăsate deoparte.

Sunt convinsă că, la discuţiile dintre partide, vom conveni asupra unor soluţii sustenabile atât pentru Codul Fiscal, cât şi pentru celelalte teme care ţin de macrostabilitatea economică – inclusiv noua lege a salarizării” – a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.